+45 70 27 27 15

Rikke tilbage + nye åbningstider

Rikke Nielsen er tilbage hos Gavatec A/S nu som intern kunderådgiver. Fra 4. januar har Gavatec A/S indført udvidet åbningstid, således at kontor og lager er åben for ekspedition fra 7.00 til 16.30

Gavatec A/S kunne her ved årsskiftet byde Rikke Nielsen tilbage til en stilling som intern kunderådgiver. Rikke var tidligere i en kortere periode ansat som ekstern sælger, men nåede dog at blive fortrolig både med produkter og interne systemer. Da chancen bød sig ønskede begge parter at genoptage samarbejdet og du vil som kunder derfor fremover kunne møde Rikke som en af dem der tager i mod dit opkald.

Med den øgede bemanding er det nu også muligt at imødekomme et udbredt ønske fra flere af vores kunder om at udvide åbningstiden. Vi har derfor besluttet at holde åbent 7.00 til 16.30 (fredag dog 15.30), her vil kontor og lager være bemandet og vi kan rådgive og udlevere varer uanset om du kommer forbi eller ringer. Udenfor nævnte åbningstid er vil telefonen som hovedregel blive besvaret eller du er velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på deres mobil telefon numre.


Del denne side